Adios zsírégető, Sorry, this page is unavailable
Tartalom
Továbbá a són és zöldségeken túl még szükséged lesz egy húsdarálóra vagy botmixerre vagy turmixgépre, igen azt hiszem ennyi választási lehetőség bőven elég.
A kápia paprikákat csumázzuk ki, magokat távolítsuk el. Azt ugye tudod, hogy nevezik, ha a magokat reggeli órákban kiborítod a kukába? A chili paprikákat vágjuk félbe, hagyjuk adios zsírégető a magokat, ebben az esetben a só a kesernyés ízvilágot száműzi, amit esetleg a mag miatt érezhetnénk.
A megmosott paprikákat húsdarálón, vagy zöldségaprítón daráljuk le. Ezután pedig borítsuk hozzá a sót szakaszonként, hogy mindenhova jussonérdemes jól összekavarni, és jöhet a kóstolás, ha esetleg még kellene hozzá só, csak nyugodtan, de inkább kétszer kevesebbet, mint egyszer sokat!
A főzés ebben az esetben nem szükséges, érdemes tiszta, jól elmosott befőttes üvegbe tárolni a krémet, de ha biztosra szeretnél menni adios zsírégető tartósítsd a krémet. Ha nem főzöd, akkor az üveget ne színig töltsétek a krémmel, mivel a só hatására azért egy kis folyadék kicsapódik, és nehogy lenyomja a kupakot.