Az ECA és előnyei

Eca zsírégetés, BPI SPORTS ROXYLEAN

Tartalom

  Ez nem egy véletlenszerű arány, hanem olyan speciális sztöchiometrikus kombináció, amely hosszútávú vizsgálatok, tesztelések eredménye.

  fogyás lila jam malibu fogyás boise

  A szalicin esetében például különösen  fontos, hogy adagja elérje az ún. A VemoHerb ECA eca zsírégetés promotereinek optimális aránya segít abban, hogy az edzésekből az abszolút maximumot hozza ki!

  hogyan lehet elveszíteni a zsírt az alsónadrágon elveszíti az egész zsírt?

  Száraz izomtömeg építés, a zsírréteg érzékelhető lebomlása, fokozott koncentrációs képesség - a VemoHerb ECA támogatásával könnyebben megvalósítható. Főbb hatásai : erős edzés előtti stimuláció, zsírégetés fogyás elemzése. Egy kapszula tartalma: mg vízmentes koffein caffeine anhydrous35mg Citrus aurantium extraktum- 10mg standardizált szinefrin, 60mg  Salix Alba extraktum — 9mg standardizált szalicin.

  Vízzel vegye be, edzés előtt perccel.

  elveszíti az utolsó zsírréteget zsírégető szer

  A hatályos rendelet szerint a szinefrin maximális napi adagja 10mg, ezért a javasolt adagolást ne lépje túl. Az eredeti bolgár adagolási javaslat szerint a napi adag erősportok végzés esetén napi kapszula.

  Különleges táplálkozási  célú élelmiszer, sportolók számára. Elérhetőség figyelése Emailben tájékoztatjuk, amikor a termék elérhető lesz. Ezt követően eldöntheti, szeretné megvásárolni a terméket, vagy sem.

  fogyás combból Lehetséges- e két hét alatt lefogyni?

  Adja meg az e-mail címet.