50 felett így lehet fogyni - HáziPatika

Fogyni 50. 33 Best Fogyókúra 50 fölött images | Fogyókúra, Ételreceptek, Ételek

Kedvenc étele: kukoricás tortilla chips humusszal Leszámolás a kifogásokkal Egy nő sem szereti elismerni, hogy a férjének van igaza, de ezúttal Joanne Hickox nem bánta ezt.

Kedvenc ruhadarabja pedig egy fehér, testre feszülő kötött ruha, amit nem máshol, mint a gyerekosztályon vásároltak.

50 felett így lehet látványosan fogyni

Természetesen Joanne már nem a kora szerint öltözködik, sőt, eszébe se jut, hogy hatalmas ruhákba bújtassa alakját. El fogyni 50 hinnénk róla, hogy korábban jojódiétáiról volt híres, a mozgást pedig messziről kerülte.

lefogy, mint a bhumi

Szeretett volna fogyni 50 lenni a nagy eseményen, hiszen tudta, hogy a mennyasszony anyjaként rá is sok szem fog szegeződni. Abbahagyta a kifogások keresését, és elkezdett boot camp edzésekre járni.

42 kg súlycsökkenés

A csapat inspiráló ereje Joanne legnagyobb kihívásával rögtön az életmódváltás legelején szembesült. Megrémítette a vékony asok látványa az edzéseken, ezért már az első hét után fel akarta adni a testmozgást. Kardió, különböző sportgyakorlatok, plyometrics, súlyzós gyakorlatok és Tabata edzésmódszer kombinációiból épül fel az edzésterve.

Mindennek hatására Joanne lefaragta derékbőségét, növelte az energiaszintjét, az edzéseken résztvevők pedig hozzásegítették a sikerhez. Amikor lecserélte a hatalmas, feldolgozott adagokat tiszta ételekre, valójában többet evett és gyakrabban.

– 19 kiló: “50 év felett jobban érzem magam, mint valaha”

Természetesen nem kerülték el a bűnös ételek csábításai, de akaraterővel hátat fordított a cukrászdáknak. Ha valamit igazán akarsz, az nem lehet lehetetlen!

távolítsa el a zsírt a fémről

Kelj fel és tornázz! Hogy rendszeresen be tudja iktatni az edzéseket, kor kel.

agility létra fogyás

Figyelj a hozzáállásodra! Ha elhatározza, hogy meg tudja csinálni, akkor mindennel végez, és mindent elér, amit csak akar.

Légy türelmes!

50 felett így lehet fogyni

Ahogy nem egy éjszaka alatt jön fel a túlsúly, úgy egy éjszaka alatt sem lehet leadni. Az edzés elengedhetetlen kellékei Joanne rendszeresen jár boot camp órákra, és sosem indul el elegendő ásványvíz, a lábat jól tartó sportcipő és pozitív hozzáállás nélkül.

fogyni nincs finomított cukor

A többség ereje Joanne esküszik az edzőtársaira, akiknek többsége feleannyi idős, mint ő. Fotó: oxygenmag.