24 óra legfrissebb hírei

Fogyni holmes

fogyni holmes

Aquafitnesz — kemény edzés kíméletesen Az aquafitnesz nagyszerűsége abban rejlik, hogy az órák alatt, a komoly fizikai megterhelés ellenére, kíméli az ízületeket, és ugyanakkor szellemi felfrissülést, szórakozást is nyújt. Az elején szokatlan a különböző habszivacsok felhajtóerejét leküzdeni, de hamar ráérzel majd Te is a technikára, és önfeledten tudod élvezni, a hatásos, mégis könnyed, fogyni holmes edzést.

Kiváló mozgásforma ahhoz, hogy formában tartsd az alakod, mert minden izomcsoportot alaposan megmozgat.

Békésben született, aztán a gimnáziumi éveit már Székesfehérváron és Hajdúböszörményben töltötte. Nem éppen a szomszédban található.

A vízben végzett mozgás rugalmassá teszi az izomzatot és a bőrt, javítja az anyagcsere- és keringési zavarokat. Mindezen kívül fejleszti az állóképességet és javítja a tartást.

fogyni holmes

Milyen pozitív hatásai van, és kiknek ajánljuk ezt a sportot? A vízben való mozgás fokozza a szervezet kiválasztó működését, a vénás visszaáramlás javulása miatt.

Hogyan fogytam le 25 kilót egyszerűen/40 felett

A víz felhajtóerejének köszönhetően a mozgások testsúlyterhelés nélkül végezhetők. Így mindenkinek ajánljuk, aki formálódni, mozogni akar kíméletesen mégis hatásosan, kellemes légkörben. Kifejezetten ajánlott ízületi panaszokkal küszködőknek, ülő munkát végzőknek, erősödni vagy fogyni vágyó embereknek, illetve porckopásos megbetegedésben szenvedőknek.

fogyni holmes

Ez a sport jótékony hatással van a keringési rendszerre fogyni holmes, növeli az állóképességet, tüdőkapacitást, és a perifériás keringést is. Regenerációt gyorsító, erősítő sport, így javasolt mindazoknak, akik hosszabb ideig voltak fekvőbetegek, vagy valamelyik végtagjuk gipszben volt.

fogyni holmes

Várjuk fogyni holmes a mozogni vágyó Hölgyeket és Urakat, fiatalokat és időseket egyaránt. Nem tudsz úszni, de kipróbálnád?

fogyni holmes

Semmi akadálya, hiszen az aquafitnesz edzésekhez úszástudás nem szükséges.