Fogyókúra: csoda helyett kitartás

Fogyni nővér

Tartalom

  abszolút fogyókúra

  Az életük is veszélybe került a pluszkilóktól, ezért Annabelle és Anastasia Chiarello drasztikus lépésre szánták el magukat: kés alá feküdtek.

  Ennek hála egy év alatt kilótól szabadultak meg.

  fogyókúrás italok házilag

  Már fogyni nővér is túlsúlyosnak számított Annabelle és Anastasia Chiarello, de az egész családjuk nagyobb darab volt az átlagnál, ezért nem látták problémának a felesleget, ami rájuk rakódott.

  Babaként sem voltak picik, és az ételek elég fontos szerepet játszottak az életükben mindig is.

  fogyni fog az alsó részből

  Annabelle és Anastasia Fogyni nővér általában hatalmas adag tésztát, kenyeret és csokoládét ettek, a súlyuk így folyamatosan gyarapodott. Hozzátette, fogyni nővér esélye maradt a lefogyásra, mégpedig a gyomorszűkítő műtét, ő azonban félt a beavatkozástól. Ekkor jött a testvére, aki úgy döntött, vele együtt vállalja a műtétet. Anastasia is küzdött a túlsúllyal ugyanis, de nem volt rajta annyi felesleg, mint Annabelle-en.

  im zsír kell fogyni

  Mindketten átestek az operáción, és a két kórosan elhízott nővérnek egy év alatt összesen kilótól sikerült megszabadulnia. Annabelle eddig 90 kilót adott le, míg testvére et.

  hogyan lehet lefogyni tagalog

  Elmondásuk szerint sokkal könnyebb betartani a diétát úgy, hogy együtt csinálják végig, és mindenben tudják támogatni egymást.