Készen állsz az őrületes zsírégetésre?

Fogyni obliques, Top 10 Zumba Fitness DVD kezdőknek

 • Lefogy és szorosabban
 • Fogyni és erősödni - tuti edzések a jó alakért | Workout, Teljes testedzés, Edzés gyakorlatok
 • Napi zsírégető egészséges törekvés
 • Fókuszban a has (Zsuzsi írása) | fitneszanyu
 • Diy fogyás wrap
 • Berki-Sándor Klára (berkisndorklra) on Pinterest

Dance mozog, és aerob stílus rutinok mérkőzések Zumba osztályok és edzés. De hogyan lehet valaki tanulni, hogyan kell csinálni Zumba fitness?

 1. Asztaloskörfűrészgép ferde vágás Július
 2. Karcsúsító fesztivál ruhák
 3. Bejelentkezés Regisztráció: Kuponmánia Kuponmánia.
 4. Hogyan jutok el egy ferde edzéshez?
 5. Rák tünetei fogyás
 6. Abe hicks fogyás
 7. Kéthetes paleo mintaétrend karcsúsodáshoz | Fogyókúra, Paleo diéta, Egészség

Jelenleg jó néhány profi oktatók, akik létrehozott DVD-k kifejezetten a használata a hazai Zumba rajongó. Az alábbiakban tíz legjobb, amit találtam. Fogyni obliques Fitness Total Body Transformation System Ez a kiterjedt rendszer egy 4 lemezes DVD-n áll, hogy a hat teljes zumba edzést, hogy fedezze szó szerint minden testrész. A rutinok úgy tervezték, hogy könnyen követhető, így kennel köhögés fogyás azok számára is, akik teljesen új a zumba.

Emellett a DVD-k, ez meg is alakformálás botok, amelyek hozzájárulnak a hozzátéve, súlyzós edzés, hogy az edzések - ami erősebb izmokat és gyorsabb zsírégetést. Zumba felvidít Alakformáló rendszer A hangsúlyt a tartása zumba érdekes és izgalmas, miközben előidézésében legjobb fitness és fogyás eredmények, a felvidít Alakformáló rendszer így több mint harminc ritmusok követni, valamint a bontást, hogyan kell csinálni az alapvető lépéseket minden edzéshez.

Hogyan jutok el egy ferde edzéshez?

A 20 perces Rush edzés tervezték, hogy neked izzadás gyors, míg a hosszabb 60 perces teljes felvidít edzés lefedi a fogyni obliques zumba mozog. Zumba Fitness Hihetetlen Eredmények és Zumba Max Amely öt DVD-k és hét edzés, ez egy teljes gyűjtemény, amely azok számára, akik szeretnék átalakítani az egész testet, és elkötelezett amellett, hogy a következő mentén az egész rendszert. A Zumba Rizer platform tartalmazza a csomag, és felhasználta az egész edzést azáltal, hogy a step fogyni obliques egy új szintre.

Van sok variáció az egész edzést, a Quick Start és a 20 perces Express rutinok mellett pylori fogyás egy Dance Party lemezt, és egy rövid, de intenzív edzés arra összpontosít, hogy az AB izmokat.

Zumba Fitness Arany élő fel Ez a hihetetlenül népszerű DVD készlet jellemzői könnyen követhető, lépésről lépésre edzéseket, így alkalmas arra, hogy a kezdő, valamint azok, akik már évek óta zumba egy ideig. Vannak cardio és tonizáló edzés szerepel a programban, fogyni obliques egy bónusz egészséges életmód útikönyv és Zumba alakformálás botok, hogy beépítik az edzések extra ellenállás és változatos.

Zumba Fitness célzónák: has és láb Ahogy a cím is sugallja, ez fogyni obliques DVD szól megerősítése és alakformálás a lábak és a has izmait. A rutinok úgy tervezték, hogy fordítsanak figyelmet e konkrét területeken intenzív 26 perces edzés.

deja vu fogyás

Hasznos fogyás és alakformálás, ez a DVD ideális használni, mint egy része egy szélesebb körű Zumba rutin ha együtt más DVD-k, amelyeknek célja más testtájakat. Zumba felvidít Workout Által leírt egyik felhasználó például egy egyszerű és szórakoztató edzést, ez a DVD is le, mint egy "teljes hosszúságú fitness party élményt" - ötvözi a szórakoztató fitness egy egyórás edzést, hogy be lehet hetente többször, hogy egy egész testet edzés, vagy kombinált programok más minőségű Zumba DVD-k a sorozatban.

Zumba Fitness Nemzetek Fitness Koncert Ez az élő fitness koncert teszi úgy érzed, hogy tényleg ott van, és ez tovább tart, mint egy óra, így hagylak izzadás és az érzés, mint még órákat töltött az fogyni obliques csak jóval izgalmasabb!

Készen állsz az őrületes zsírégetésre?

A nagy energiájú rutinok közé egzotikus ritmusok nemzetközi ízekkel, ha fogyni obliques egyik, majd több egyedi Zumba fitness tapasztalatait. Ebben az esetben, a karok és a ferde izmok, ahol fogyni obliques néző kap egy nehéz edzés ezzel a programmal.

napi 800 kalóriás étrend

Az ülés, öt teljes, lehet tenni a saját, vagy egymás után. Ezzel a programmal, mint egy add on kiterjedtebb Zumba rutin, vagy egyszerűen csak egy könnyű edzés, amikor az idő rövid.

Fogyjon ingyen, otthonról a telefonjával!

Kezdje el a kezdő DVD ha új Zumba, és végül a munka az utat egészen a fejlettebb és intenzív edzések fogyni obliques a Advanced lemezt. Zumba Super Cardio Dance Party Turning fitness egy dance party azt jelenti, hogy a lelkesedés és érdeklődés növekszik, és hogy pontosan a céllal, hogy ez a DVD.

Ez egy olyan program, amely jobban megfelel azoknak, akik egy kis zumba fogyni obliques, és készek arra, hogy a zumba és fitness hogy a következő szintre. Ez egy viszonylag gyors tempójú edzés, de az egyik, hogy ha rendszeresen végzik, jelentős mértékben javítani fogja az egészség és fitness.

Two Minutes of Anatomy: Internal \u0026 External Obliques

Zumba fitness szórakoztató, intenzív, és előnyös mind a testet és az elmét. Ez egy formája a gyakorlat, hogy bárki tehet, életkortól függetlenül, a fittségi szint, az időbeli korlátok és a költségvetést. Ezek DVD segít elérni a teljes Zumba potenciális!

egészséges fogyás 9 hónap alatt