Jobban szeretne fogyni? Viseljen kék szemüveget!

Fogyás szemüveg

Tartalom

  fogyókúra egy hét alatt küzdelem a fogyás

  Hozzászólások 0 Évek óta azt tapasztalom, hogy a fogyókúrázók széles táborát  újabb és újabb termékekkelújdonságokkal, fogyókúrát segítő étrend-kiegészítőkkel és elképesztő fogyást segítő kütyükkel próbálják vásárlásra ösztönözni a leleményes gyártók.

  Fogyást segítő öv, akupunktúrás klipsz a fülbe vagy a korábbi évek nagy slágere, a nagylábujjat masszírozó gyűrű- hogy csak néhányat említsek ezek közül. Tudtátok, hogy már szemüveget is gyártanak a kilókkal küszködőknek?

  • A magyarázat szerint így a szemüveg viselője kevesebbet fog enni, mivel nem látja olyan vonzónak az ételt.
  • Visszatérés az előző oldalra.
  • Ezért hord kék szemüveget Johnny Depp |
  • Jobban szeretne fogyni? Viseljen kék szemüveget! - lugaskonyhak.hu
  • Az 5 legőrültebb fogyókúrás ötlet Amerika történelméből

  Nemrégiben találtam rá erre a különös japán szemüvegre, amely — bár első pillanatra napszemüvegnek tűnik — valójában egyfajta étrend-kiegészítőnek is tekinthető. A termék feltalálója fogyás szemüveg bizonyos Yasuhira Niioda nevű úr, aki ben mutatta be ezt a fogyás szemüveg lencsékkel ellátott szemüveget. A termék azt ígéri viselőjének, hogy segítségével jó néhány kilogrammtól szabadulhat meg.

  Ehhez nem kell mást tennie, csak étkezésekor viselni, és a szemüveg állítólag meggátolja viselőjét abban, hogy féktelen zabálásba kezdjen. A titok nyitja a kékre színezett lencse, amely elveszi az ételek természetes színét, és ezáltal az étvágyat is visszafogja.

  Az 5 legőrültebb fogyókúrás ötlet Amerika történelméből írta: Orcifalvi Panni Biztos mindannyian kipróbáltunk már néhány észszerű vagy kevésbé észszerű diétát az életünk során, majd remélhetőleg hamar fel is hagytunk vele és inkább egy kiegyensúlyozott táplálkozáson és mozgáson alapuló életmódot választottunk, nem valami drasztikus megoldást. Szerencsére ma már egyre többen látják be, hogy nincsenek csodamódszerek, csak kitartás, de ehhez fogyás szemüveg is kellett, hogy rengeteg őrültséget kipróbáljanak a fogyni vágyó nők. Íme, néhány furcsa és veszélyes próbálkozás a tengerentúlról. Fogyókúrás cigaretta Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyelet FDA által ban betiltott cigaretta hirdetésében azt állították, hogy nyolc héten belül akár közel 10 kg-ot is fogyhatnak azok, akik naponta háromszor becsülettel elszívják.

  És őszintén! Ki szeretne kék sárgarépát, húst vagy banánt enni?

  fogyás Mianmar fogyókúra 55 év felett

  Valóban nem túl étvágygerjesztő. Ha te nem szeretnél ilyesmit viselni, akkor is érdemes a kék szín étvágycsökkentő hatását kipróbálni.

  gyors fogyás 2 hét alatt karcsúsító qahwa

  Ha kék tányérra teszed az ételeket,  máris visszafogottabban fogsz enni- legalábbis a  tudományos vizsgálatok ezt állítják. Az feltűnt nektek egyébként, hogy Johnny Depp kedvenc rosszfiúm egyik ikonikus viselete is a kék színű szemüveg? A japán médiában egy fogyás szemüveg lépten-nyomon erről lehetett olvasni: Depp a kék szemüveggel éri el, hogy kordában tartsa étvágyát.

  Nem vicc: ez a szemüveg megmondja, hogy mit evett a viselője Az alábbi szemüveg éppen ebben segíthet.

  Lehet, hogy van benne valami.