Kapcsolódó termékek

Fogyás yantra. Poppyekszer.hu

Oldal kiválasztása Sri yantra Szerző: Vaszati - Manhertz Edit máj 4, Energetikai eszközökÉrdekességekFontos Vaszati alapokVaszati tippek 24 hozzászólás Egyszer megkérdezte valaki, hogy ha egyetlen egy yantrát kellene választanom magamnak, melyik lenne az.

Helyes légzés fogyás Online

A válasz természetesen a Sri yantra! A Sri yantra — amit gyakran Sri chakrának is neveznek — egy olyan rendkívüli és komplex szakrális geometria, amit az imádat és a meditáció tárgyaként használnak már évezredek óta.

  • BloodKet
  • Helyes légzés fogyás Online
  • Jojó-effektus: hosszú távon előnyös lehet a kutatók szerint - Fogyókúra | Femina

Azt mondják, hogy ez minden yantra anyja, ugyanis belőle származik az összes többi yantra. Háromdimenziós formája a kozmikus hegyet, a Meru hegyet képviseli, anely az iniverzum középpontjában található.

  • Previous Next Ónix-howlit ásvány karkötő.
  • 8 Best Yantra images | Jóga, Buddhizmus, Tajcsi
  • Az ájurvédikus fogyókúra trükkjei - Balázs Rozália

Az eredete — bár folyamatos kutatás tárgya — egyelőre úgy tűnik, ismeretlen, de annyi bizonyos, hogy Indiában kell keresni.

Sok-sok tudós nyugati és fogyás yantra egyaránt próbálja megfejteni a Sri yantra titkát. A jól ismert Sri yantra, mely nem hiányozhat egyetlen otthonból sem Dr.

Sri yantra | Vaszati - védikus építészet és térrendezés

Az összes yantra közül ez a legerőteljesebb és legszebb. Azt mondják, hogy ha a yantra középpontján meditálunk, megérthetjük az egész univerzumot és felszabadulhatunk. Tudomásom szerint nem jelent még meg olyan írás, amely részletesen elmagyarázta volna a Sri yantra középső részének a felépítését.

fogyás yantra

Több mint 25 évet töltöttem a Sri yantra tanulmányozásával, majd több száz órányi meditáció és több ezer próbálkozás után, Isten kegyének köszönhetően megfejtettem a felépítésének a titkát. A Sri yantra középső része a 9 egymásba forduló háromszöggel A központi része 9 egymásba forduló háromszögből áll.

A négy felfelé mutató pirossal rajzolt háromszög Sívát — azaz a férfi minőséget — képviseli, míg az öt lefelé mutató kékkel rajzolt háromszög Shaktit, az ő fogyás yantra — azaz a női minőséget képviseli.

Poppyekszer.hu

A női és férfi energiák jelentőségéről egy korábbi írásomban olvashatsz, ajánlom figyelmedbe! A Sri yantrát egy spirituális zarándokút helyszíneként is felfoghatjuk.

fogyás yantra

Makrokozmikus szinten a kozmoszt képviseli, mikrokozmikus szinten pedig az emberi testet. A háromszögek csatlakozási pontjai a test csakráihoz kapcsolódnak. A Sri yantrára úgy is gondolhatunk, mint spirituális utazásunk térképére, mely az anyagi létezés szintjéről elvezet a végső megvilágosodásig.

A spirituális utazás olyan, mint egy zarándokút, ahol minden egyes lépés segít, hogy túl jussunk saját korlátainkon, a feltételekhez kötött létezésünkon és egyre közelebb és közelebb kerüljünk a végső célhoz a Legfelsőbb Személy és a Vele való kapcsolatunk megértéséhez. A Sri yantrát több védikus eredetű spirituális hagyomány is használja meditációjának tárgyaként, illetve a hagyománytól függően magyarázzák az eredetét.

Sri Lalita-Tripurasundari- lába alatt a Sri yantrával A legelterjedtebb magyarázat szerint a Sri yantra Laksmi-devit, a Szerencse Istennőjét képviseli, akinek az egyik neve az, fogyás yantra Sri.

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat! A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére. Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Emiatt szinte minden hindu családban és üzletben ott van a Sri yantra a bejárati ajtó fölött, hogy jószerencsét hozzon a lakóknak és sok vevőt vonzzon az üzletbe. Egy másik magyarázat szerint Sri Lalita-Tripurasundarit képviseli, aki Parvatinak más néven ShaktinakSiva hitvesének, az anyagi energia úrnőjének a megjelenési formája.

Ha elovastad a női és férfi energiákról szóló írásomatakkor megértheted, hogy minden női energiának Srimati Radharani az eredete, Laksmi-devi az Ő kiterjedése, Parvati pedig közvetve Laksmi-devi kiterjedése.

fogyás yantra

Tüskés alvás - Szúrós terápia - Napidoktor

Így ha belegondolunk, mindkét  csoportnak igaza van, hiszen a Fogyás yantra yantra egyaránt képviselheti Laksmi-devit és Sri Lalita-Tripurasundarit is.

Egy másik elmélet szerint a Sri yantra a szakrális om AUM hang megnyilvánulása, ezt az állítást azonban nem tudták alátámasztani, sőt inkább cáfolják.

fogyás yantra

A tudomány mai álláspontja szerint tehát nem az om hang megnyilvánulása. A Sri yantra háromdimenziós formája a Meru chakra. A Sri yantra eredetével és a szerkesztésével kapcsolatos kutatásoknak és tanulmányoknak nincs se vége, se hossza.

fogyás yantra

Mindig is foglalkoztatta és foglalkoztatni fogja a tudósokat, spirituális útkeresőket, jógikat egyaránt. A már említett tudós, Dr. Patric Flanagan — a Sri fogyás yantra, a piramisok és más szakrális formák hosszas tanulmányozása után — megállapította, hogy a Sri yantra energetikai hatása hétszer akkora, mint egy piramis építményé… Az én — kevésbé tudományos — végkövetkeztetésem az, hogy ez a különleges és rendkívüli energiákkal rendelkező yantra  nem hiányozhat egyetlen otthonból sem!

Teheted a főbejárathoz, teheted északkeletre és ha sokat vagy távol otthonodtól, fogyás yantra szeretnéd még közvetlenebbül érezni az erejét, hordhatod talizmánként is.

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat! A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Ha van valamilyen tapasztalatod a Sri yantrával, kérlek, oszd meg velünk! Manhertz Fogyás yantra.