Zsírbontás

Karcsúsító gyöngyök

Felvitel a kedvencek közé » További információk a termékről: Titka az innovatív, bambusz viszkózból és turmalinból készült fogyasztó szövetben rejlik.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A karcsúsító, csípőszorító alsóneműnek a belsejében, több száz tourmaline-ból készült gyöngyöcske található. Ezek a gyöngyök, viselőjének, folyamatos mikromasszázst, stimulálást biztosítanak.

  • Miután elkészült, rájöttem, hogy ez a három ásvány így egyben egy igazi, külsőleg ható "szépségvitamin" lett, mely egyszerre hat a testre és lélekre :.
  • Fogyni a 60 évesnél idősebb férfiak
  • Nem veszíthet fogyatkozási idő alatt

A turmalin, mivel átalakítja az energia felszabadító folyamatokat, tisztítja karcsúsító gyöngyök egyensúlyozza a csakrákat, ami kellemes érzést nyújt. A bőr ennek hatására felmelegszik, beindul a zsírégetés, és a vér- és nyirokkeringés állandó fokozásának köszönhetően, nem rakódnak le a méreganyagok, sőt a már kialakult gödröcskék is szép lassan eltűnnek!

  1. Kiss virag szemelyre szabott etrend
  2. Látható eredmény már az első kezelés után!
  3. Howlit - KARKÖTŐK ÁSVÁNYOK SZERINT - ÁSVÁNY KARKÖTŐK - Ásván
  4. Zirana karcsúsító ruha

Így szép, sima bőrt és több centiméteres valódi karcsúsodást érhetünk el, hosszú távon! Kényelmesen hordható a ruha alatt, látszólag feszesebbé varázsolja a feneket, a combokat, a csípőt és a hasfalat. Azonban a látszólagosság mögött, valódi munka rejlik a Tourmaline gyöngyök, folyamatosan dolgoznak bőrén!

zöld kávé és fogyás

Hordja bátran, régen a szekrényben porosodó kedvenc ruhadarabjait, és élvezze közben a valódi karcsúsodást! Biztonsági utasítások: Ne használjon krémet mikor a karcsúsító nadrágot viseli.

ghrp- 2 a fogyáshoz

Bármilyen fogyasztókrém felesleges, hiszen a karcsúsító nadrág, nemcsak látszatra karcsúsít! Hosszú távú, folyamatos használat mellett, több centis valódi karcsúsodást, a narancsbőr jelenlétének csökkenését érhetjük el!

Fényimpulzus - látáshelyreállítás

A megfelelő hatás érdekében, használja napi 8 órát, minimum 3 hónapon át! Soha ne viselje a nadrágot nyílt seben, irritált bőrön vagy olyan testrészen, mely dagadt, gyulladt! Terhesség és műtét esetén karcsúsító gyöngyök tilos viselni a karcsúsító csípőszorító nadrágot!

napi zsírégetési tippek