Tudatos fogyás karcsúsító gondolatokkal | Diéta és Fitnesz

Karcsúsító mód

Tartalom

  karcsúsító mód

  Felvitel a kedvencek közé » További információk a termékről: Természetesen ne hidd el karcsúsító mód valaki testmozgás és az egészséges étrend kialakítása nélkül kínál nagy változást. Viszont a piacon egyre több olyan készítmény van, amely segít testmozgás mellett jobban látható és gyorsabb eredményeket elérni.

  Ilyen ez a karcsúsító mód készítmény karcsúsító mód, amely már nem egy nőnek segített a gyors és látható testsúly csökkentésben. Ráadásul praktikus kivitelezésüknek hála igazán diszkréten használhatók, teljesen láthatatlan bármilyen ruhanemű alatt.

  karcsúsító mód

  Természetes gyógynövényekből és azok kivonatából készült, így  nincsen bőrirritáció, allergiás reakciók vagy mellékhatások, teljesen biztosnságos és kockázatmentes.

  Alkalmazása: Egyszerűen tapaszd fel a hasi területre, miután megbizonyosodtál róla, hogy a bőröd tiszta és száraz. A hatékonyságot növeli, hogy a teljes hasi területet befedi.

  karcsúsító mód

  A tapaszt órán keresztül érdemes és tanácsos használni, a bőrtípustól függően de 8 óránál semiképpen sem tovább. Nem ajánlott minden nap használni! A készlet 5 db tapaszt tartalmaz.

  karcsúsító mód

  Összetétel: Sophoricoside, catechin, kapsaicin, koffein, Sallcornia herbacaa Uniszex méret.