Femina - Cimke - Lefogyott

Nők lefogy

The Best Weekly Exercise Plan to Tone Up and Lose Weight for Women

Alkata miatt csúfolták, Michelle Bakal állítása szerint ezért alakult ki nála falászavar, és ezért lett heroinfüggő is. Nők lefogy az egykor kilós nő végül legyőzte démonait: tiszta, életvezetési tanácsadó és Kilógott a sorból Michelle Bakal már egészen kiskorában tisztában volt azzal, hogy testesebb az átlagnál.

Diéták 0 Jennifer Buckingham még csak 20 éves volt, amikor ban tragikus hirtelenséggel meghalt az édesapja. A fiatal lány a tragédia után depressziós lett és az evésbe menekült. Közel kilóra hízott, ám amikor meglátott egy fotót magáról, eldöntötte, hogy lefogy. Jennifer Buckingham egy év alatt 36 kilót hízott, nők lefogy, hogy ban elveszített az édesapját. Az étel volt a mankó számára, hogy túltegye magát a szörnyű tragédián.

A gyerekorvos is azt mondta, az ideálisnál nagyobb a testsúlya. Ez azonban egészen iskolás koráig nem ideges has és fogyás. Amint iskolás lett, érezte, hogy kilóg az osztálytársai közül, sokat csúfolták, beszóltak neki.

24 óra legfrissebb hírei

Tizenhat éves volt, amikor az alkoholhoz és a drogokhoz menekült. A tiltott szerek mellett falási zavarral is küzdött, testsúlya szép lassan elérte a kilót.

nők lefogy karcsúsító mód

Northfoto Ez volt a fordulópont Huszonegy éves volt, amikor ben elvonóra ment. Leszokott a heroinról és a többi tudatmódosító szerről.

Ekkor jött rá arra, hogy az ételt is jóformán drogként használta: az evéssel egy űrt töltött be az életében. Azt nők lefogy, ha le tudott jönni a heroinról, le is tud fogyni. Ez volt a fordulópont: elhatározta, hogy saját maga miatt szeretne lefogyni, nem mások miatt.

nők lefogy a nyers sárgarépa zsírt éget

Még idegen az új teste A fogyókúra első lépése októberében egy gyomorműtét volt — ez adta meg a kezdőlökést a diétázáshoz. Vegetáriánus lett, és számolja a kalóriákat. Kicsivel több, mint egy év alatt kilóról 86 kilóra fogyott.

nők lefogy 13 nap alatt 8 kiló

Miután elérte a kitűzött álomsúlyt, és képes volt meg is tartani azt 8 hónapon keresztül, júliusában öt kilónyi lógó bőrt távolítottak el róla. A műtét óta még nem épült fel teljesen, és ha tükörbe néz, még nem ismeri meg magát, annyira más lett a teste.

nők lefogy a zsírégető puzzle

Northfoto Mielőtt enne, ezt csinálja Túlsúlyos időszakában egyáltalán nem mozgott, de miután lefogyott, felfedezte, hogy imád sportolni. Ma már hetente ötször edz, és férjével, a 23 éves Zacharyval sokat kirándulnak a hegyekben.

nők lefogy fogyni zeller

Ami az étkezést illeti: mielőtt bármit megenne, leméri. Állítja, ez csak elsőre hangzik rosszul, ha valaki egyszer hozzászokott, nem az. Öt évvel ezelőtt kiló voltam és heroinfüggő, de ma már tiszta vagyok, lefogytam, és megtanultam szeretni önmagam — mondja Michelle.

Ez Michelle 1 napi étrendje Reggeli: 2 db protein szelet Ebéd: zöldsaláta Vacsora: vegán húsgolyók grillezett zöldséggel Nass: protein palacsinta mogyoróvajjal Ha szeretnél értesülni friss híreinkről, lépj be Facebook-csoportunkba!