Miért van rá szükséged?

Zsírégető kitozán, HCA-Chitosan ( kap.) - Scitec Nutrition

Tartalom

zsírégető has fogyás teherbeesés

Pontosabban fogalmazva a HCA megakadályozza egy bizonyos enzim, az ATP-citrát-liáz munkáját, mely zsírégető kitozán szénhidrátok zsírrá való alakításáért felelõs.

Ezáltal a test saját zsírégetõ képessége felgyorsul, és fogyás, szálkásodás következik be.

A fogyás idõtartama alatt kalóriafogyasztásunkat általában lecsökkentjük, melyre válaszul testünk az elõbb említett enzim aktivitását fokozza, ami a szénhidrát zsírrá alakítását segíti.

Ez az állapot tapasztalható akkor, amikor a fogyókúrázó személy már szinte teljesen lecsökkentette kalóriabevitelét, fogyni azonban mégsem tud.

fogyás hashtagek 20 súlycsökkenés egészségügyi előnyei

Ekkor zsírégető kitozán be a folyamatba hatásosan a HCA, mely visszafordítja ezt a nemkívánatos állapotot, és a fogyás, zsírégetés újra beindul. Adagolás: A HCA hatásos napi adagja A kitozán kémiailag egy glikoprotein rost, amelyet különbözõ rákok páncéljából nyernek. A kitozán szenzációsan látványos zsírmegkötõ tulajdonságú rost, mely képes arra, hogy megkösse a lipideket a gyomorban, mielõtt azok bekerülnének az emésztõrendszerbe és ezek után a véráramba.

elveszíti a testzsírt, mit kell enni multiple sclerosis guidelines treatment

Tehát egyszerûen fogalmazva mágnesként magához vonzza a felesleges zsírsavakat és nem engedi felszívódni õket, majd ezek egyszerûen kiürülnek a szervezetbõl.

Az adagolás testsúlytól függõen 2x kapszula naponta, fõétkezések elõtt fél órával.

HCA-CHITOSAN

Kiszerelés: HCA- Chitosan: kapszula - 50 adag Összetétel adagonként Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt  megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, szakképzett edzője,  dietetikusa vagy más szakember véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért zsírégető kitozán termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze vagy dietetikusa véleményét!

eltávolíthatja a saját zsírját exlax segíteni fog nekem a fogyásban

A leírásokban olvasható szövegek a gyártók, illetve importőrök reklámanyagaiból származnak, így  nem minden esetben egyeznek meg a Naturalbodyshop.