Dr. Kelen Fit Slim Zsírégető Gél

Zsírégető krema

Tartalom

  Fogyás kedves bár gyors fogyókúra otthon

  Anonim felhasználó Pozitívum: Én edzéshez használom, valóban melegít. Negatívum: Nem praktikus a pumpás adagolós kiszerelés mert így nehéz pl. Emiatt vennem kell egy utántölthető praktikusabb flakont Lugosi Eszter Pozitívum: Edzéshez hasznàlom zsírégető krema azonnal elkezd hatni kitart edzés végéig sőt minél intenzívebb a testmozgás annál jobban érzem és már rögtön utána selymesebb volt a bőröm már az első alkalom után is,és egy két hét hasznàlat utàn làtványosan csökkentek a hepehupàk és a narancsbőr!

  fogyás oldal az Rdi hány százaléka fog lefogyni

  Anonim felhasználó Pozitívum: Nagyon sima lett a bőröm. Negatívum: Rendszeresen használom, vákuum masszírozóval együtt, de a cellulitisz nem csökkent. Anonim felhasználó Pozitívum: Nagyon jól megpezsdíti a bőrömet, kellemes illata van, jól felszívódik, szerintem lesz eredménye.

  zsírégető cena 1 hónapos hasi zsírégető kihívás

  Anonim felhasználó Pozitívum: Tetszik a zsírégető krema megoldás, könnyen felszívódik, illatra is elviselhető. Becsapós, mert nálam kb. Általában kézzel viszem fel a problémásabb területekre, majd géppel bemasszírozom, és fóliatekerccsel pihenek pár órát Zsírégető krema úgy alkalmazni, hogy a fóliázás után sem mosom le, hanem feszesebb pamutnadrágot veszek fel.

  kis adagok fogyni zsírégető karóra