Bemutatkozás

Búvárkodás fogyni. VB-arany, 40 kiló mínusz, új szerelem, új ország: Korok Fatima búvár

Adatkezelési tájékoztató Bemutatkozás Bolygónk felszínének kb.

búvárkodás fogyni

Föld helyett inkább Óceánnak búvárkodás fogyni nevezni. Utazhattál eddig bármennyit, a gyönyörű kékségből, az Élet bölcsőjéből mégis szinte alig ismertél meg valamit. Mindenki búvárnak  születik, hiszen édesanyánk hasában 9 hónapot töltünk el folyamatosan a magzat víz alatt. Sokan elfelejtik ezt a velünk született csodálatos képességet, sőt, akadnak a vizektől félő emberek, pedig a testünk kb. Búváriskolánk segít visszaszerezni a korábbi képességedet, hogy felfedezhess egy teljesen új, nagyszerű és izgalmas világot a tenger alatt.

Kövess minket

A természet szeretetére tanít, csodás és egészséges, búvárkodás fogyni sport. Sosem késő elkezdeni és nem lehet megunni vagy kiöregedni belőle.

búvárkodás fogyni

Ha most még félsz a víztől vagy a mélységtől, az sem gond. Vigyázunk rád és a tanfolyam alatt észrevétlenül megszerzed a vízbiztonságot! Az sem számít, ha úgy hiszed, hogy nem tudsz úszni.

Szenteltvíz Búvárközpont

Észre sem veszed és rájössz, hogy mindig is tudtál. Emlékezz csak a magzatvízre… A búvárkodás egészséges testmozgás, könnyű, lihegés- és izzadásmentes fogyókúra és remek időtöltés. A búváriskola az a hely, ahol más tanítványokból lett új barátok és rengeteg élmény vár rád. Ha szeretnél új szabadidős tevékenységet, ha csábít a kaland és unod búvárkodás fogyni napozgatást a parton, ha vonz a víz és a felfedezés öröme, keress meg minket bátran!

10 ötlet frissen végzett búvároknak

A Vízalatti Felfedezők Szövetsége által kibocsájtott nemzetközi búvárigazolványodon — melyet a világ minden táján elfogadnak — a saját nevemmel is felelősséget vállalok az általam átadott tudás minőségéért. Ha érdekel a búvárkodás fogyni, hívj fel és próbáld ki most ingyenesen, merülj velünk kulturált, biztonságos búvárkodás fogyni között a búváriskola bemutatóin.

Minden tanulóval külön-külön, egyesével és személyre szabottan foglalkozunk a búvártanfolyam alatt.

Fogyókúra vagy életmódváltás

Már korábban máshol alapfokú minősítést szerzett, haladó, vagy hosszabb kihagyás után visszatérő és ezért most rutintalan búvárok továbbképzésében is segítünk, a Deepwater búvárbolt pótolja, kiegészíti és szervizeli mindenféle búvár felszerelésedet, búvárpalack töltést és nyomáspróbáztatást is vállalunk. Rendszeres programjaink izgalmas búvártúra és egzotikus kaland élményét nyújtják merülőknek és kísérőknek egyaránt.

búvárkodás fogyni