Sikersztorik

Fogyás Katar,

Az élő Zóna Edzések? Oszd meg velünk a sikereidet!

Megijedt Zidane brazil sztárja koronavírustesztjétől

Meséld el történeted! Melyik Zóna DVD-re esetleg kisvideókra edzel, milyen edzésterv szerint, hány kilós súlyzóval?

Nem csak a fogyás siker! Az izmosodás, testséma változás, állóképesség-növekedés is. Légy büszke és bevállalós! Először nem nagyon akartam megosztani senkivel a történetemet, de felbuzdultam azon, hogy olvasgattam a többiekét Az én történetem: 35 éves vagyok, cm magas, 58 kg. Szülés után rólam csak úgy olvadtak le a kilók, én pont az ellenkezője voltam másoknak.

Egy hónap alatt 14 fogyás Katar fogytam, amit azóta is tartok nem diétáztama gyerekek kicsi korkülönbségének cipelésüka napi 3 kilométeres gyaloglásnak a piacra gyalog jártam a dupla babakocsival köszönhetem a nagy súlyvesztést. Fogyás Katar volt az akkori mindennapos edzésem. Jelenleg napi nyolc órában ülő munkát végzek, fogyás Katar nagyon be van táblázva az életem, azt vettem észre, hogy már nem vagyok a régi. Sajnos elkezdtem hasra és combra fogyás Katar, ami engem zavart leginkább, a környezetem szerint soha nem voltam dagi.

Elhatároztam, hogy kezdek magammal valamit, mert így már nem érzem jól magam a bőrömben.

Ekkor találtam rád. Nagyon megtetszett, hogy nem kell órákat rászánnom az edzésre, minden izomcsoportot meg lehet mozgatni.

Higgy a csodában és merj az álmaid szerint élni!

Nézegettem a kis videóidat, nem tűnt nehéznek megcsinálni a feladatokat. Nehezen de rászántam magam arra, hogy ne csak nézem, ki is próbálom!!! Magamnak állítottam össze egy 15 perces kis blokkot a te gyakorlataidból, amiben naponta csak izomcsoportot mozgatok meg ismétlésszám emeléssel, a legnagyobb hangsúlyt a hasamra és a combomra helyezve.

Sikersztorik – ZONA

Ahogy időm engedi naponta, vagy kétnaponta tornázom, akár este között. Születésnapomra im zsírégető egy haspadot és súlyzókat, hogy hatékonyabban be tudjam iktatni a pocaktalanítást az életembe.

fogyás kiegészítő emlékeztető

Igaz még most fogyás Katar van mit dolgozni rajta, de centiben látványos az eredmény: az alhasam körmérete -5 cm-rel lett kevesebb, a combom pedig fogyás Katar cm-rel, és jobban látszik a derekam is. Ezt az eredményt 3 hónap alatt sikerül úgy elérnem, hogy sajnos én nem túl sok időt szánok az étkezéseim gondos összeállítására, és nagyon édes szájú is vagyok.

Próbálom beiktatni a salátákat, zöldségféléket az étrendembe, mert látványosabb eredményt szeretnék elérni. Ami a leglényegesebb változás, hogy sokkal jobb az állóképességem mióta veled tornázom.

További szép napot, üdvözlettel: Edina Andrea története Kedves Enikő! Az én fogyásom története őszén kezdődik.

fogyás ipf

Ugyanis felnőtt fejjel kénytelen voltam mandulaműtétre menni. Akkor a 2. A hivatalos súlyom 94! Mindenki nyugtatgatott, hogy ez genetika!

Üdvözöljük a HVG.hu-n! A lenti gombra kattintva megismerheti megújult oldalunkat!

Fogadjam el, hogy a szülések után én már nem leszek soha vékonyabb. No, ez olaj volt a tűzre! A gyógyulás időszakában alig tudtam enni-inni, így elezdtek leperegni rólam a kilók. Ez adott erőt, hogy változtassak dolgokon az életemben, hogy sokáig lehessek szerető családom közelében!

22 hetes fogyás

Szeretném látni a gyermekeimet felnőni, játszani az unokáimmal! Első lépésként száműztem a finom lisztet és cukrot az étrendemből, majd néhány héttel később lekezdtem tornázni. Nagy volt a lelkesedés a kezdeti sikerek miatt. Heti 5x-6x tornáztam különböző kardió mozgásformákat. Ez nagy csoda volt a számomra, mert soha nem szerettem és nem is tudtam futni.

Magyar sztárok

El nem tudtam képzelni, hogy lesz amikor én hajnali 5-kor felkelek csak azért, hogy fogyás Katar, mielőtt felébred a család. Nem tapasztaltam fogyást, nem mindig figyeltem az fogyás Katar. Hála Istennek nem híztam vissza a leadott 22 kilót, de nem is fogytam!

Sikerült a 2 hónapot végigcsinálnom, amikor találkoztam a videóiddal.

hogyan fogyott az umji?

Majd mikor kiderült, hogy jössz Székesfehérvárra, s találkozhatunk, nem volt kérdés, hogy ott a helyem! Van benne kihívás, s a siker sem marad el! Még van bőven mit leadnom, de már látom az utat, s tudom hogy muszáj rajta járni, s nem csak megállni, s visszafelé nézni!

A legtöbbször az intervall blokkokra tornázom, mert messze még a cél, de már barátkozom az erősítős részekkel is, s talán a Mikulástól megkapom a Zona MIX dvd is, hogy teljes legyen a kollekció!

Köszönjük a lelkesítő leveleidet, hasznos tanácsaidat, amelyek által tényleg egy álom válhat valóra! fogyás Katar

zsidó súlycsökkentő tábor

Az első képen nem várok babát!