Account Options

Mókus fogyás

Vörös farok – Mókusok a városban

MotivációSport, mozgás Nemrég írtam egy cikket a túrázásrólamely általánosan mutatta be a túrázás és a fogyókúra kapcsolatát, ezúttal pedig mókus fogyás olyan lehetőségről fogok beszámolni, amely az elmúlt néhány évben terjedt el. Túrázni mókus fogyás szervezésben is nagyszerű, de sok a sportszövetségek, egyesületek által mókus fogyás teljesítménytúra is.

mókus fogyás súlycsökkenés hosszabb ideig

Van viszont egy érdekes és ötletes arany középutas megoldás is, amelynek nagy divatja van mostanában, ezek a tetszőleges időpontban teljesíthető QR kódos instant túrák.

Ezek tehát félig-meddig szervezett események, ki van jelölve az útvonal, ki vannak téve az útvonalon a QR kódok táblái, sikeres teljesítés esetén emlékérmet lehet venni, de nincs ellátás útközben, és te döntöd el, hogy mikor indulsz el.

Ezerarcú tojáskrém diétázóknak is

Mi a nagy előnyük ezeknek a túráknak? Azonban a terepfutást inkább azoknak ajánlom, akik már egy ideje rendszeresen túráznak, futni is elkezdtek, és sikerült is leadniuk a feleslegük egy részét.

Milyen konkrét lehetőségek vannak?

mókus fogyás robert lustig fogyás

Az alábbiakban azokat a 10 és km közötti, jól megszervezett instant túrákat listázom fel, ahol QR kód leolvasásával bizonyíthatod a teljesítést. Nagyon izgalmas a túra során közeledni egy ellenőrzőponthoz, sok esetben leolvasás után a szeretteid otthonról online is nyomon tudják követni az adott instant túra honlapján, hogy éppen merre jársz.

Kezdő vagy nagy felesleggel rendelkező fogyókúrázóknak a rövidebb távú, km körüli túrák ajánlottak kísérővel, a gyakorlottabbak már mókus fogyás kihívást is kereshetnek.

mókus fogyás hogyan ro fogyni könnyű

Személyes tapasztalatom az instant körökkel Én eddig a Szénás Kör 31 km-es távját teljesítettem háromszor futva, és a Sunset trail 42 km-es távját ez utóbbi csak futóknak érhető el, ezért nem is vettem fel a listáramost vasárnap pedig lefutom a Bükkös kör 31 km-es távját, hacsak nem jön krumpli fogyókúra valami halaszthatatlan dolog.

Innen jött az ötlet, hogy bemutatom ezt a lehetőséget nektek egy cikkben is.

A nyitó képen én vagyok őszén a második 31 km-es Szénás Köröm teljesítése után már átöltözve utcai ruházatban. Bár én elsősorban terepfutni szeretek, biztos vagyok benne, hogy túrázva is nagy élmény teljesíteni egy instant kört.

mókus fogyás karcsúsító mondások

Jó motiváció, nagyszerű sikerélmény, és egy örök emlék. És ami a legfontosabb; egészségesebbé is tesz minket.

mókus fogyás a legjobb módszer a fogyás elősegítésére

Mindenkinek szívből ajánlom, hogy megmérettesse magát, kezdésnek mindenképpen a túra kategóriákban, és ott is az alacsonyabb távokkal kezdve. Szeretnéd végre te is leadni a felesleget egészséges és tartós úton?

  • Fogyás tippeket havonta
  • Személyes veszteség súlya
  • Posted by: Mikei Erika
  • Alultápláltságot jelent.

Ha a válaszod igen, akkor az alábbi módokon tudok segíteni neked: Ha igazán elszánt vagy, és a siker az egyetlen elfogadható végkimenetel, akkor számodra a 3 hónapos aktív fogyókúra mentorprogram lesz a legjobb választás, amelynek során személyesen egyengetem az utadat.

Ha szeretnéd jobban megismerni a fogyással kapcsolatos alapelveimet, és kíváncsi vagy a sikertelen fogyás valódi okaira, töltsd le a 15 oldalas ajándék útmutatómat. Maradjunk kapcsolatban!